Centru de îngrijire pentru vârstnici - Constanta - Lazu

Str. Ion Nistor, nr. 9 Lazu, Constanta,

Despre noi

Camin de batrani

Lazu - Constanta
  • Pozitionare in Lazu, foarte aproape de orasul Constanta.
  • Cladirea are 15 camere si spatii comune pentru activitati;
  • Putem sa avem grija de pana la 53 de persoane;
  • Dispunem de un personal calificat, profesionist: 6 asistenti medicali, 15 infirmiere, 1 psiholog, 1 asistent social, medic de familia, kinetoterapeut, medic psihiatru;
  • Gradina spatioasa pentru petrecerea timpului intr-un mod placut si relaxant;
  • Toate camerele sunt dotate cu paturi speciale, aer conditionat, internet si televizor;
  • Tarife negociabile in functie de starea de sanatate a batranilor si nevoile acestora.

Intrebari frecvente

De ce sa alegem un centru rezidential pentru batrani?

Cu totii ne dorim ca seniorii nostri sa aiba parte de batraneti linistite si lipsite de griji. Dar ce ne facem cand intervin problemele de sanatate sau singuratatea, care este mai grea decat orice boala? Un centru rezidential pentru batrani este un loc unde seniorii sa simt ca acasa, au parte de ingrijire de calitate si nu au grija zilei de maine ci doar se bucura de viata!

Cand e momentul potrivit sa ducem bunicii intr-un centru rezidential?

Momentul potrivit, in acest caz, nu poate fi identificat in timp, ci in realitate. Un centru rezidential este solutia ideala atunci cand seniorii dumneavoastra necesita mai multa ingrijire decat beneficiaza in acel moment, cand acestia au nevoie de mai multa atentie, de aparteneta la un grup de aceeasi varsta, si, cel mai important, cand dumneavoastra va doriti sa aveti bucuria de a-i sti in siguranta.

Cum prezentam bunicilor ideea de a locui intr-un centru rezidential?

Datorita atasamentului fata de “acasa”, dar si a altor pareri preconcepute, e posibil ca seniorii sa fie reticienti la ideea de a-si muta domiciliul. Noi oferim posibilitatea de integrare intr-o comunitate sociala, pentru ca batranetea aduce de multe ori cu sine si un context de izolare. Mai mult, centrul nostru este special amenajat pentru persoane varstnice si permite personalizarea locuintei, astfel ca bunicii sa se simta cat mai confortabil.

De ce sa alegeti Caminul nostru de batrani?

Caminul de batrani Lazu este un centru rezidential asistat, care s-a dezvoltat inca de la inceput sub forma unei familii. Ingrijirea si asistenta medicala sunt prezente 24 de ore din 24 si toti angajatii se implica total, inclusiv afectiv, in ingrijirea bunicilor. Zeci de familii fericite ne recomanda si ne puteti vizita oricand pentru a va convinge!